День учня в ЗШ № 69

1 грудня загальноосвітня школа № 69 святкувала День учня. За традицією цей день у школі відзначається саме 1 грудня, в день Наума-грамотника. Адже у давніші часи навчальний процес починався взимку - 1 грудня за старим стилем (14 - за новим), в день святого пророка Наума. За народною уявою, Наум - покровитель розуму, знань і доброчинства, а тому селяни були переконані: якщо на святого пророка розпочати навчальний процес, то дитина краще засвоюватиме науку, а відтак набереться ума-розуму.
У вестибюлі розмістились вітальні плакати від адміністрації, цікава інформація про день Наума-грамотника.
Адміністрація школи та вчителі ретельно готувались до свята, адже було заплановано зробити приємний, веселий, незвичний день для всіх учнів школи. Цього року День учня – тематичний («Зима»). Отже вчителі готували цікаві уроки за цією тематикою, класні керівники провели для учнів «зимову» класну годину.
У цей день учням було запропоновано багато сюрпризів – цікавих тематичних перерв.
На першому поверсі лунала весела музика. Всі бажаючі мали змогу пограти у настільний теніс. Для учнів початкової ланки по відсікам проходили танцювальні флешмоби.
Другий поверх зустрічав школярів захопливою грою “Накинь кільце”. Якщо учень накинув три кільця підряд, він отримував цукерку. Також на другому поверсі функціонував інформаційний центр шкільної газети "Пульс Життя". Учні та вчителі школи мали змогу роздивитись різні випуски газети, прочитати різноманітні статті, поставити питання членам редколегії , отримати цікаві відповіді ,а також прийняти участь в різних опитуваннях.
Третій поверх зустрічав школярів захопливою грою “Веселі фанти”. Всі бажаючі виконували різноманітні завдання та мали змогу виграти побажання на день чи цукерку. Також на третьому поверсі розмістилося “Креативне селфі” - можливість зфотографуватись з використанням яскравої тематичної фотобутафорії.
День учня приніс всім радість, несподіванки та веселий настрій.

/Files/images/2017-2018/69/День учня 1.JPG/Files/images/2017-2018/69/День учня 2.JPG/Files/images/2017-2018/69/День учня 3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 178

Фотогалерея

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license

Дата останньої зміни 27 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!