Батьківський день в ЗШ № 69

З роду в рід кладе життя мости,
Без коріння саду не цвісти,
Без стремління човен не пливе,
Без коріння сохне все живе.

13 квітня 2018 року в рамках тематичної декади «Я і моя родина» в загальноосвітній школі № 69 пройшов батьківський день.

В програмі дня було заплановано відвідування уроків батьками.

У вестибюлі школи працювали наступні тематичні виставки робіт учнів 1-11 класів: фотовиставка “Я і моя родина” та роботи учасників проекту «Школа має таланти – 2018» у номінації «Образотворче мистецтво». На першому поверсі розмістилась реклама-презентація шкільних гуртків та секцій «З нами цікаво». Всі батьки та діти мали змогу ознайомитись з роботою кружків. На першому поверсі адміністративного коридору розмістилась виставка творчих робіт батьків «Ми Вами пишаємось».

В батьківський день всі бажаючі мали змогу відвідати шкільний музей бойової та трудової слави. Члени Ради музею та лекторської групи клубу “Пошук” підготували цікаву інформацію щодо історії музею та подій, пов’язаних із ІІ Світовою війною та подіями у зоні АТО. Відвідувачі уважно слухали розповіді, зацікавлено розглядали експонати та фотографії, ставили питання.

Шкільний ляльковий театр «Веселун» представив для молодших братиків та сестричок учнів 1-11 класів та їхніх батьків виставу «Рукавичка».

Батьки учнів 1-11 класів були запрошені на концерт «Для Вас, любі батьки». На концерті виступили учні – учасники проекту «Школа має таланти – 2018» та діти, які відвідують шкільні гуртки.

Всі батьки, які відвідали школу в цей день, а також учні мали змогу залишити свої відгуки, побажання щодо роботи школи та шкільного життя.

Дякуємо всім за підготовку та проведення батьківського дня!

/Files/images/2017-2018/69/батьківський день 2.jpg/Files/images/2017-2018/69/батьківський день 1.jpg/Files/images/2017-2018/69/батьківський день 3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 440

Фотогалерея

Весь контент доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International license

Дата останньої зміни 27 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!